Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

Google vol que les dones programin

divendres 20 de juny de 2014

Google vol que les dones programin

No tots els dies s’escolta que algú impulsi els coneixements de programació específicament en el sector femení de la població. Google va iniciar una campanya per incentivar les dones a aprendre a programar, habilitat que és vista per molts com una de les més prometedores per al futur.

Madewithcode.com és una pàgina que conté tot el que es necessita per incrementar l’interès de les persones en les habilitats de programació, ja que l’objectiu no és necessàriament que tots siguin enginyers, sinó que entenguin que l’ús i administració de codi aplicat a la informàtica pot tenir beneficis en diferents professions.

Com si es tractés d’una qualitat que les persones haurien de tenir de manera nativa, Made With Code planteja la forma com els nens i nenes - particularment les dones - poden utilitzar la programació per fer, per exemple, una animació, dissenyar un braçalet, compondre música o crear personatges 2D i 3D.

Per ajudar a això, Google realitzarà un esdeveniment de llançament el dia d’avui a Nova York, a més d’usar el talent de dones reeixides en el camp de la programació per augmentar l’interès de les petites. Una d’aquestes serà Danielle Feinberg, que treballa a Pixar, una de les empreses d’animació més importants del món.

Incrementar el gust per la programació en els nens és una inversió que té molt potencial, ja que en crear amb codi, la creativitat no té límits en el terreny virtual. Altres companyies com Facebook també han col · laborat en esforços similars.

Probablement aquest sigui un dels primers passos que dóna Google per incentivar les dones a seguir el camí del còmput com una carrera, ja que recentment es va revelar que només el 30% de la força laboral d’aquesta companyia és del gènere femení - a causa, principalment , que les dones graduades no tenen estudis informàtics - una cosa que l’empresa vol canviar aviat.

Font: Unocero

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: