Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

Google vol que les dones programin

divendres 20 de juny de 2014

Google vol que les dones programin

No tots els dies s’escolta que algú impulsi els coneixements de programació específicament en el sector femení de la població. Google va iniciar una campanya per incentivar les dones a aprendre a programar, habilitat que és vista per molts com una de les més prometedores per al futur.

Madewithcode.com és una pàgina que conté tot el que es necessita per incrementar l’interès de les persones en les habilitats de programació, ja que l’objectiu no és necessàriament que tots siguin enginyers, sinó que entenguin que l’ús i administració de codi aplicat a la informàtica pot tenir beneficis en diferents professions.

Com si es tractés d’una qualitat que les persones haurien de tenir de manera nativa, Made With Code planteja la forma com els nens i nenes - particularment les dones - poden utilitzar la programació per fer, per exemple, una animació, dissenyar un braçalet, compondre música o crear personatges 2D i 3D.

Per ajudar a això, Google realitzarà un esdeveniment de llançament el dia d’avui a Nova York, a més d’usar el talent de dones reeixides en el camp de la programació per augmentar l’interès de les petites. Una d’aquestes serà Danielle Feinberg, que treballa a Pixar, una de les empreses d’animació més importants del món.

Incrementar el gust per la programació en els nens és una inversió que té molt potencial, ja que en crear amb codi, la creativitat no té límits en el terreny virtual. Altres companyies com Facebook també han col · laborat en esforços similars.

Probablement aquest sigui un dels primers passos que dóna Google per incentivar les dones a seguir el camí del còmput com una carrera, ja que recentment es va revelar que només el 30% de la força laboral d’aquesta companyia és del gènere femení - a causa, principalment , que les dones graduades no tenen estudis informàtics - una cosa que l’empresa vol canviar aviat.

Font: Unocero

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: