Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Govern basc aprova l’Estatut de la dona agricultora dirigit a "afrontar" la seva "discriminació" en el sector

dimecres 9 de juliol de 2014

Govern basc aprova l'Estatut de la dona agricultora dirigit a "afrontar" la seva "discriminació" en el sector

El Govern basc ha presentat aquest dimarts el projecte de l’Estatut de la dona Agricultora amb el qual busca que l’activitat de la dona en el món rural es desenvolupi "amb les màximes garanties de professionalitat, dignitat i seguretat", i "afrontar" d’aquesta forma la "discriminació" que pateixen les dones en el sector agrari.

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Competitivitat, Arantza Tapia, ha presentat aquest Estatut de les dones agricultores que "respon a la necessitat d’afrontar la discriminació que pateixen les dones", principalment "pel que fa al seu reconeixement professional i la seva estima social , així com l’exercici efectiu dels seus drets professionals, socials i fiscals ".

Segons ha explicat, aquest Estatut pren els drets de les dones agricultores com a punt de partida i concreta les obligacions de les administracions públiques per garantir el seu exercici efectiu. "Es tracta, per tant, d’una llei que recull les mesures necessàries per aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats de dones i homes del sector agrari, així com per incorporar la perspectiva de gènere en tots els àmbits del sector, donades les diferents condicions i necessitats de dones i homes ", ha explicat. En aquest sentit, la consellera ha destacat que aquest Estatut no té precedents normatius, tot i que abunden les recomanacions i fins i tot mandats que s’elaborin. L’Estatut té 31 articles, dues disposicions addicionals, una disposició derogatòria i quatre disposicions finals.

(...)

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: