Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Societat : Breus

Govern basc aprova l’Estatut de la dona agricultora dirigit a "afrontar" la seva "discriminació" en el sector

dimecres 9 de juliol de 2014

Govern basc aprova l'Estatut de la dona agricultora dirigit a "afrontar" la seva "discriminació" en el sector

El Govern basc ha presentat aquest dimarts el projecte de l’Estatut de la dona Agricultora amb el qual busca que l’activitat de la dona en el món rural es desenvolupi "amb les màximes garanties de professionalitat, dignitat i seguretat", i "afrontar" d’aquesta forma la "discriminació" que pateixen les dones en el sector agrari.

La consellera de Desenvolupament Econòmic i Competitivitat, Arantza Tapia, ha presentat aquest Estatut de les dones agricultores que "respon a la necessitat d’afrontar la discriminació que pateixen les dones", principalment "pel que fa al seu reconeixement professional i la seva estima social , així com l’exercici efectiu dels seus drets professionals, socials i fiscals ".

Segons ha explicat, aquest Estatut pren els drets de les dones agricultores com a punt de partida i concreta les obligacions de les administracions públiques per garantir el seu exercici efectiu. "Es tracta, per tant, d’una llei que recull les mesures necessàries per aconseguir la igualtat de tracte i oportunitats de dones i homes del sector agrari, així com per incorporar la perspectiva de gènere en tots els àmbits del sector, donades les diferents condicions i necessitats de dones i homes ", ha explicat. En aquest sentit, la consellera ha destacat que aquest Estatut no té precedents normatius, tot i que abunden les recomanacions i fins i tot mandats que s’elaborin. L’Estatut té 31 articles, dues disposicions addicionals, una disposició derogatòria i quatre disposicions finals.

(...)

Veure en línia : 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: