Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Govern i ONU llancen campanya pro drets de dones a El Salvador

divendres 19 de juliol de 2013

Govern i ONU llancen campanya pro drets de dones a El Salvador

El govern salvadorenc va llançar aquest dijous una campanya amb suport de les Nacions Unides per enfortir la defensa dels drets de les dones i frenar la violència en contra.

"La campanya (...) té com a objectiu fer una crida a la població femenina del país perquè facin ús ple dels seus drets ciutadans com un mecanisme per aconseguir la igualtat de gènere i l’eradicació de la violència contra les dones", va assenyalar la presidència en un comunicat.

En l’acte per donar inici a la iniciativa van estar presents el president Mauricio Funes i la primera dama Vanda Pignato, juntament amb la directora d’ONU Dones per a Amèrica Llatina i el Carib, Moni Pizani.

El programa es desenvoluparà en la primera fase a 43 ciutats a tot el país, a les que acudirà Pignato per reunir-se amb grups de dones i parlar sobre els seus drets.

Funes va recordar que a El Salvador les dones han hagut de lluitar i obrir-se espai en "una societat masclista" i per això les ha instat a "trencar les cadenes" i denunciar la violació dels seus drets.

Per Pizani, la campanya és "un pas decisiu" que dóna el govern salvadorenc, que "reafirma la seva posició d’avantguarda en la promoció dels drets de les dones del país i en la prevenció i atenció a la violència de gènere".

Font: AFP

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: