Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Internacional : Breus

Govern i ONU llancen campanya pro drets de dones a El Salvador

divendres 19 de juliol de 2013

Govern i ONU llancen campanya pro drets de dones a El Salvador

El govern salvadorenc va llançar aquest dijous una campanya amb suport de les Nacions Unides per enfortir la defensa dels drets de les dones i frenar la violència en contra.

"La campanya (...) té com a objectiu fer una crida a la població femenina del país perquè facin ús ple dels seus drets ciutadans com un mecanisme per aconseguir la igualtat de gènere i l’eradicació de la violència contra les dones", va assenyalar la presidència en un comunicat.

En l’acte per donar inici a la iniciativa van estar presents el president Mauricio Funes i la primera dama Vanda Pignato, juntament amb la directora d’ONU Dones per a Amèrica Llatina i el Carib, Moni Pizani.

El programa es desenvoluparà en la primera fase a 43 ciutats a tot el país, a les que acudirà Pignato per reunir-se amb grups de dones i parlar sobre els seus drets.

Funes va recordar que a El Salvador les dones han hagut de lluitar i obrir-se espai en "una societat masclista" i per això les ha instat a "trencar les cadenes" i denunciar la violació dels seus drets.

Per Pizani, la campanya és "un pas decisiu" que dóna el govern salvadorenc, que "reafirma la seva posició d’avantguarda en la promoció dels drets de les dones del país i en la prevenció i atenció a la violència de gènere".

Font: AFP

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: