Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Reus [+]

Avui és: 21-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

PARAULES CLAU

Web local Reus

Homes igualitaris, un moviment en expansió

dimarts 30 de novembre de 2010

Homes igualitaris, un moviment en expansió

El passat dimarts 23 de novembre, a dos quarts de set de la tarda, al Castell del Cambrer va tenir lloc la xerrada "Igualtat, una aposta conjunta per a la prevenció", a càrrec de Juanjo Compairé, president de l’Associació Homes Igualitaris (Ahige Catalunya). L’acte fou organitzat pel SIAD de Reus, l’Àrea de Benestar, l’Àrea de Participació i Ciutadania i el Pla Transversal de Gènere.

La xerrada va ser presentada per la regidora de l’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Reus, Rosa Garrido, qui va agraïr al nombrós grup d’assistens la seva presència, símbol de què cada dia la gent és menys indiferent i es preocupa més pels casos de violència de gènere.

A continuació, Compairé va continuar la xerrada fent referència a la importància de la lluita contra la violència masclista i remarcà que les dones no han de lluitar soles, sinó que els homes també han de conscienciar-se en què la violència masclista neix de l’home i són els homes el que han de fer un exercici de reflexió interior per aprendre a controlar la seva ràbia i la seva força per tal de no arribar mai a ser maltractadors.

Compairé també va mostrar l’admiració cap als grups de dones que lluiten dia a dia per a què no es produeixin més casos de violència de gènere i anima als homes a prendre exemple i unir-se a la lluita per a la igualtat real entre els dos sexes.

Per acabar, recalcà que el moviment social d’homes que lluitin per a la igualtat està començant a expandir-se i espera que poc a poc aquest moviment sigui tan conegut com el moviment social feminista per a la igualtat.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: