Webs Locals

Agenda de Sant Quirze [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Sant Quirze

I Còctel & Blocs

Trobada de dones de la xarxa el proper 13 de gener a les 19h
dilluns 3 de gener de 2011

I Còctel & Blocs

El nou nom de la iniciativa es va pensar amb la intenció de feminitzar i catalanitzar l’identificador de les nostres trobades, a més de fer-les destacar en relació a la gran quantitat de Beers & Blogs que es celebren arreu del món.

Amb aquesta finalitat, hem canviat la periodicitat de les trobades - que, a partir d’ara, es celebraran mensualment -, i hem establert una data i un lloc fixes per a les mateixes: el segon dijous de cada mes, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano de Barcelona (Ronda Universitat, número 35 -> veure mapa).

Per tal d’afavorir el dinamisme i la informalitat de les trobades, no és necessari que les participants assisteixin a la totalitat de la cita sino que, si ho prefereixen, poden passar-se una estona i després marxar. Amés, si ho desitgen, podran compartir amb nosaltres l’adreça del seu blog o perfil a xarxes socials perquè sigui publicada (i, per tant, promocionada) en l’article de portada que realitzem a posteriori.

Les begudes (que aniran acompanyades d’un petit pica-pica) van a càrrec de cadascuna de les participants.

Per acabar, us informem de la data del primer Còctels & Blocs de Dones en Xarxa: el dijous, 13 de gener, entre les 19 i les 21 hores, a la Cocteleria Milano (Ronda Universitat, número 35). Comptarem amb la presència especial de Trina Milán, reconeguda blocaire amb Platxèria i presidenta de l’Associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement), que organitza anualment els Premis Blocs Catalunya.

Esperem comptar amb totes les dones de St Quirze de la xarxa que ens seguiu.

Per confirmar assistència, envieu un e-mail a donesenxarxa@donesenxarxa.cat amb assumpte I Còctels & Blocs

Veure en línia : I Còctel & Blocs

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: