Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

Ibercaja i l’Associació Dona s’uneixen per feminitzar les noves tecnologies

dimarts 5 de novembre de 2013

Ibercaja i l'Associació Dona s'uneixen per feminitzar les noves tecnologies

L’Obra Social d’Ibercaja i l’Associació Dona i Tecnologia de la Rioja col · laboraran en accions per donar perspectiva de gènere a les noves tecnologia . Així figura en un conveni signat aquest dilluns entre la directora de l’Obra Social d’Ibercaja , Mayte Ciriza , i la presidenta de l’Associació, Maria Àngels Bueno.

Com ha explicat Bé , la fi de l’Associació és " visibilitzar a la dona en tot el relacionat amb l’àmbit tecnològic" i , des d’aquest punt de vista " portem ja tot aquest any amb tallers o actuacions que ens han conduït a veure que tenim objectius molt coincidents " .

Unes coincidències que s’han concretat en el conveni signat aquest matí, en què, com a primera actuació , es preveu la realització , el dia 11 de novembre, d’un taller en què es va a abordar " les xarxes socials i la violència de gènere , però des d’una visió positiva , del que poden ajudar a la dona a visibilitzar aquesta xacra " .

A més , en l’acord es preveuen xerrades sobre xarxes socials i discapacitat , " un col · lectiu que centra bona part de la nostra atenció" ; tallers sobre superació personal o temes relacionaso amb la ciència divertida , que es realitzaran preferentment en l’època de les festes nadalenques .

Ciriza ha recalcat la importància d’aquest tipus d’activitats " perquè no cal perdre de vista que les dones som majoria a les xarxes socials , però , en moltes ocasions , no comptem amb la visibilitat que ens correspon , d’aquí aquest conveni , per fomentar la igualtat de gènere també a través de les noves tecnologies i les xarxes socials " .

L’Associació Dona i Tecnologia es va presentar en societat el març passat , i compte, en aquest moment, amb unes 70 sòcies , a més d’haver-se constituït en entitat de caràcter nacional . Entre les seves actuacions en aquest temps, el bloc ’ Dona i tecnologia’ , o la introducció a ’ wikipedia ’ dels perfils d’unes 80 dones Rioja importants en l’àmbit tecnològic .

Veure en línia : La Rioja

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: