Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Emprenedores : Breus

Implicació de les dones en la reactivació de l’activitat pesquera

dijous 6 de juny de 2013

Implicació de les dones en la reactivació de l'activitat pesquera

El secretari general de Pesca, ha posat de relleu la implicació de les dones per aconseguir la reactivació de l’activitat pesquera i la vostra recerca de noves sortides en un sector tradicional com és la pesca, actuant com autèntiques generadores d’ocupació, riquesa i benestar social, prenent com a base la diversificació.

Carlos Domínguez ha inaugurat, a Santiago de Compostel·la, el III Congrés de la Xarxa Espanyola de Dones en el sector pesquer. En l’acte, Domínguez ha estat acompanyat de la conselleira del Medi Rural i Mar, Rosa Quintana, la directora general d’Afers Marítims i Pesca de la Unió Europea, Lowri Evans, i el delegat del Govern a Galícia, Samuel Juárez.

En la seva intervenció, Domínguez ha posat en valor la feina que exerceix aquesta Xarxa des de la seva constitució el 2010, que ha servit per avançar en la consecució de millores per a les dones del sector pesquer. També ha servit per conscienciar la societat de la importància, tant econòmica com social del treball de les dones, "deixant de banda el paper tradicional de suport a l’economia familiar, i passant a gaudir dels drets i compensacions que com a treballadores us corresponen ", ha ressaltat.

Domínguez també ha destacat el seu esforç en l’impuls de l’emprenedoria en el sector pesquer, "apostant per la diversificació i contribuint al manteniment de tradicions culturals, així com a la perdurabilitat de les vostres comunitats".

En concret, Domínguez ha subratllat la decisiva aportació socioeconòmica de les dones en sectors com el marisqueig, la fabricació i reparació de xarxes o la transformació i comercialització dels productes pesquers. Segons Domínguez, "aquest pes específic no ha fet si no contribuir de manera essencial a dotar de visibilitat a aquest col · lectiu, tant a nivell autonòmic, com nacional i internacional, actuant com a punt de referència en la consecució de reconeixement i millores per al col · lectiu femení del sector ".

(...)

Font: Ambientum

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: