Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Violència de Gènere : Breus

Interior adverteix que la tracta de dones per ser explotades ’va a més’

dilluns 23 de setembre de 2013

Interior adverteix que la tracta de dones per ser explotades 'va a més'

El director general de la Policia, Ignacio Cosidó, ha dit avui que en el context del crim organitzat la tracta d’éssers humans és un fenomen delictiu que "va a més" i que requereix una resposta "contundent" des del punt de vista policial.

En el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic d’Éssers Humans, Cosidó ha reafirmat avui el compromís de la Policia Nacional en la lluita contra aquesta xacra.

L’explotació sexual i la tracta de persones és "una de les prioritats estratègiques" de la Policia Nacional perquè "atempta de manera directa a la dignitat de les dones, els menors i els drets humans", ha recalcat.

El director general de la Policia ha felicitat a totes les unitats especialitzades en la lluita contra l’explotació sexual i la tracta d’éssers humans per la seva "excel · lent treball", que ha suposat l’alliberament de cinc-centes dones (deu menors) i més de quatre-cents detinguts per explotació sexual de dones en els primers sis mesos d’aquest any.

Després de la posada en marxa d’un pla integral per lluitar contra aquest fenomen, ha reconegut el treball de les ONG que col · laboren amb la policia per donar assistència i suport a les víctimes d’aquest tipus de delictes i perquè tinguin el valor de denunciar les màfies que les estan explotant sexualment.

Font: ElMundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: