Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Política : Breus

Investigació "Prou violència contra les dones": Síntesi de casos dels informes de països

dilluns 8 de setembre de 2014

Investigació "Prou violència contra les dones": Síntesi de casos dels informes de països

Les síntesis de casos que segueixen van ser extretes de "Prou violència contra les dones: Informes de països", realitzat en set països i part d’una investigació encarregada pel Programa de drets de les dones de l’Associació per al Progrés de les Comunicacions (APC) i iniciada a principis de 2013 el Programa de drets de les dones d’APC promou la igualtat de gènere en el disseny, la implementació, l’accés i l’ús de les tecnologies d’informació i comunicació (TIC), i en les decisions i els marcs polítics que regulen a les TIC.

La investigació "Prou de violència contra les dones" se centra en la violència relacionada amb les tecnologies, des de la telefonia mòbil fins internet. Es publicaran més documents a mesura que avanci l’any.

No es revela la informació sobre els països a fn de protegir la privacitat de les supervivents, i s’organitzen en canvi per regions: Àfrica central i oriental, Amèrica Central i del Sud, Àsia meridional i sud-est asiàtic, i Europa sud-oriental. Els noms de les supervivents també han estat modifcados.

Veure en línia : Genderit

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: