Webs Locals

Agenda de Cornellà [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Cornellà

IV Trobada d’Entitats

dijous 25 de setembre de 2008

IV Trobada d'Entitats

Els dies 27 i 28 de setembre, el Parc de la Infanta es transformarà en un gran aparador de les entitats del municipi. Serà la quarta trobada que se celebra sota el paraigües de l’Agrupació Cultural Fontsanta-Fatjó-Can Suris, amb el suport de l’ Ajuntament de Cornellà .

Més de 50 entitats mostraran a la ciutadania les activitats que programen, les iniciatives en les que poden participar, i les alternatives que proposen en l’àmbit de la vida social i cultural de la ciutat.

Durant tot un cap de setmana, el Parc de la Infanta serà una gran exposició firal amb activitats culturals, exposicions, actuacions, tallers i concursos adreçats a tots els públics.

Aquesta trobada és un exemple més del dinamisme d’unes entitats implicades en tots els actes socials i culturals que es porten a terme a la ciutat: Corpus, Jordiada, Nadal i Nit de Reis, entre d’altres .

Aquesta cita s’està consolidant també com a punt de trobada, de comunicació i d’interacció entre les diferents entitats de la ciutat per dialogar i poder posar en comú inquietuds i iniciatives.

Es tracta, doncs, d’un esdeveniment que vol remarcar el caràcter reivindicatiu i compromès de les entitats, i el seu esperit obert a la ciutadania, i donar l’oportunitat d’integrar-se i formar part d’aquest teixit associatiu que ha estat i és actualment uns dels motors de dinamització de la vida social de Cornellà .

En el marc de la IV Trobada d’Entitats , el dia 28 de setembre, el mateix parc acollirà la Fira de la Solidaritat .

Prop de 20 d’aquestes entitats mostraran els seus projectes de cooperació i sensibilització que estan desenvolupant a diferents indrets del món.

El lema d’aquesta fira serà Els objectius del Mil·leni: un repte a treballar basant-se en els objectius acordats en la Cumbre del Milenio de les Nacions Unides .

Els actes de la Fira començaran a partir de les 11 del matí, mostrant els projectes solidaris de les entitats. Alhora, cada una d’elles tindrà el seu propi espai on el ciutadà podrà visitar i fer la seva pròpia aportació.

Així mateix, en el marc de la fira, durant tot el dia, s’organitzaran activitats solidàries com ara un torneig de futbol, jocs solidaris, tallers infantils sobre la Sida, modelatge o geografia africana. En paral·lel, hi haurà un espai de joc dels drets dels infants i tallers per construir joguines; i també es farà la distribució i venda de productes i degustacions culinàries de diferents països.

Més informació

Veure en línia : VIA AJUNTAMENT DE CORNELLÀ

En col.laboració amb: