Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Agenda

IX Fòrum contra les violències de gènere (2013)

divendres 8 de novembre de 2013

IX Fòrum contra les violències de gènere (2013)

- Dijous, 21 de novembre
- 9:30h
- L’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Carrer de Sant Pere Més Baix 7, 08003 Barcelona
- Organitza: Plataforma Unitària contra les violències de gènere

PROGRAMA

- 9:30h. Presentació xarxes i entitats participants
Formació dels grups de treball
10:30h Pausa
11:00h Tres grups de treball simultanis:

- En quin moment es troben els feminismes. Com es veu la lluita contra la violència masclista des dels feminismes. Què aporten els feminismes a la lluita contra la violència masclista. Quina imatge té la població en general sobre els feminismes.
Lidera: Ca la Dona

- La violència masclista des de l’àmbit sanitari. Segons la OMS, un 27% de dones a Europa pateixen violència masclista. Els centres sanitaris són fonamentals per a la detecció, l’avaluació i l’actuació davant de la violència masclista.
Lidera: Comissió sanitària contra la violència de gènere i intrafamiliar de l’ABS St. Cugat-HUMT.

- Socialització i coeducació. Reptes actuals i aspectes claus sobre la coeducació i la socialització per a la prevenció de la violència de gènere. Orientacions educatives per contribuir a eradicar aquesta problemàtica.
Lidera: Grup de dones de CREA: Safo UB.
13h-14h Posada en comú i conclusions
16:30h Taula rodona
Construïm alternatives amb mirada de dones. Estratègies per avançar en el desenvolupament de mesures per la llibertat i els drets de les dones. Què s’està fent a nivell de l’estat espanyol davant dels retrocessos en les polítiques per les dones: contra informe de la CEDAW. Actuacions europees de suport a les reivindicacions de la societat civil de Colombia en el procés de pau. Demandes de les organitzacions de dones colombianes davant les negociacions actuals.
Ponents: Montse Pineda (Creación Positiva) i Naya Parra Colòmbia en pau. Modera: Mireia Bofill.

- 18:30h Conferència final
Des d’Europa, respostes a la discriminació i la violència vers les dones. La crisi com a excusa per a la pèrdua de drets reals de les dones a Europa. Precarietat laboral, desmantellament de l’estat del benestar, gènere i ocupació, participació política de les dones, crisi ideològica, drets de les dones i drets humans a Europa. Exemples de bones practiques, diferents experiències amb bons resultats.
- Ponents: Sara Berbel Sánchez, Doctora en Psicología Social per la Universitat de Barcelona; altres ponents per confirmar.
- Modera: Maribel Cárdenas, cap de l’Oficina de Promoció de Polítiques d’Igualtat Home-Dona de la Diputació de Barcelona.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: