Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Política : Breus

Jáuregui lamenta que no s’hagi consolidat la incorporació de la dona al món sindical

dimarts 6 de maig de 2014

Jáuregui lamenta que no s'hagi consolidat la incorporació de la dona al món sindical

La igualtat real entre homes i dones només arribarà si les institucions promouen lleis i normes per facilitar-la. Aquest és el missatge que ha intentat traslladar aquest dilluns el PSOE durant una jornada sobre drets salarials i dones que s’ha celebrat a Madrid . Però a més de les administracions , les actuacions en aquest camí també han de posar en marxa les grans empreses i , a més , els sindicats .

El número dos de la llista dels socialistes per a les pròximes eleccions europees , Ramón Jáuregui , ha inclòs a les centrals sindicals entre els organismes que han de fer més esforços en pro de la igualtat . Perquè , segons ell , " el sindicalisme ha estat una qüestió massa masculina durant molt temps" . Fins i tot ara , la incorporació de les dones al món sindical està en "un camí prematur" , si bé " cada vegada hi ha més noies assumint responsabilitats caràcter sindical" .

Segons la seva opinió , el realment important és instaurar la "cultura de la igualtat " com a via d’aconseguir que l’equiparació de drets entre homes i dones sigui " una revolució triomfant " . Perquè les dones segueixen patint "l’enorme problema de la discriminació a la llar " i fins i tot a l’hora que prevalguin sempre els interessos laborals de l’home a l’hora de prendre decisions en el si de la parella .

A més de la necessitat d’incorporar a les dones a les direccions sindicals , Jáuregui ha tornat a insistir que és imprescindible que també s’incorporin a les cúpules de les empreses . El número dos dels socialistes en els pròxims comicis ha tornat a recordar les mesures concretes que impulsa el seu partit per a aquestes eleccions - com la de la igualtat salarial - i ha recalcat que "el debat per la igualtat és una llarga marxa que encara dista per acabar "

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: