Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda

Joguines i gènere: perpetuem la polaritat o obrim opcions?

dilluns 22 de juny de 2015

Joguines i gènere: perpetuem la polaritat o obrim opcions?

La Fundació Interarts i el Centre de Cultura de Dones Francesca BonnemaisonLa Bonne us conviden a la xerrada sobre joguines i gènere, amb la presència d’experts en la matèria.

A la sessió es presentaran 5 curtmetratges sobre joguines i gènere, realitzats per 5 creadores/s de diferents països europeus dins del marc del projecte She Culture (www.she-culture.com) amb la finalitat de facilitar instruments per treballar les qüestions de gènere. A la xerrada participaran Marina Subirats, experta en sociologia de l’educació i sociologia de la dona i autora, entre altres obres, del llibre “Forjar un hombre, moldear una mujer” (ed. Aresta) i Laura Freixas, periodista i escritora, que recentment ha publicat el llibre "El silencio de las madres y otras reflexiones sobre las mujeres en la cultura" (ed. Aresta).
L’objectiu de la xerrada és compartir eines, reflexions i continguts sobre aquestes temàtiques transversals per tal d’estimular el debat i, alhora, posar els materials presentats a disposició de totes aquelles persones interessades a organitzar activitats didàctiques i/o de sensibilització.
25 de juny de 2015 - 19h La Bonne, Barcelona

La xerrada és gratuïta.
Inscripció prèvia: crosignoli@interarts.net

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: