Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 17-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Castelldefels

Jorge Drexler i Ana Belén, plats forts de la programació setembre-desembre al Teatre Plaza

dilluns 8 de setembre de 2014

Jorge Drexler i Ana Belén, plats forts de la programació setembre-desembre al Teatre Plaza

Ja està tancada i disponible per consultar la programació de setembre a desembre del teatre de Castelldefels • Les diferents entrades i els abonaments per a la programació estable es posen a la venda a partir del 8 de setembre.

Després dels mesos d’estiu, les arts escèniques tornen aquest mes de setembre al Teatre Plaza en una nova programació estable per al darrer trimestre de l’any. Entre els diferents espectacles i actuacions previstes destaca el concert del cantautor uruguià Jorge Drexler, que tindrà lloc el proper 17 d’octubre (21 h). Drexler presentarà a Castelldefels el seu nou treball Bailar en la cueva. Un disc llargament esperat, ja que el seu últim treball d’estudi és de 2013. És un disc més rítmic, fins i tot ballable en la seva major part, on Drexler arrisca més que mai amb el so i el concepte global.

Altra de les dates a marcar al calendari és el proper 28 de novembre (21 h) en que arriba al Teatre Plaza Kathie i el Hipopótamo. L’obra, escrita per Mario Vargas Llosa i dirigida per Magüi Mira, estarà interpretada a Castelldefels per Ana Belén, Ginés García-Millán, Eva Rufo y Jorge Basanta.
Les entrades per als diferents espectacles de la programació estable setembre-desembre estan a la venda des del 8 de setembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), ubicada a la planta baixa de l’Ajuntament i a www.ticketea.com. Els preus de les entrades varien en funció de l’obra.
Com és habitual, a més de la programació estable, el Teatre Plaza també alberga tot tipus d’activitats i actes del municipi així com una programació d’entitats i una programació familiar.
Tota aquesta oferta ja es pot consultar a www.teatreplaza.org.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: