Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 23-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

Jornades del Dia Internacional contra la Violència de Gènere 2011

dijous 10 de novembre de 2011

Jornades del Dia Internacional contra la Violència de Gènere 2011

El 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra la Violència de Gènere i Castelldefels organitza anualment al voltant d’aquesta data diversos actes reivindicatius. També els instituts planifiquen activitats per reforçar la cultura de la igualtat entre homes i dones.

Enguany, les Jornades del Dia Internacional contra la Violència de Gènere es centre en el tema de les microviolències, una tipologia de violència que molt sovint queda oculta i invisibilitzada als ulls de les dones que la reben i, q vegades, fin i tot pels qui l’exerceixen.

Conèixer qué són i com es manifesten aquestes violències quotidianes, desapercebudes i legitimades per l’entorn socials l’objectiu d’Aquestes jornades per tal de prevenir i evitar altres graus de violència masclista més importants.

Com es veu simbòlicament a la imatge de les jornades, les microviolències son com una petita bola de neu, si no l’atures a temps, es va fent grossa i , a mesura que avança, cada vegada és més difícil i costós frenar-la i pot acabar esclafant-nos del tot.

El lema de les jornades és: Les microviolències, no les deixis córrer!

La programació inclou actes de caire molt divers; dramatitzacions, exposicions, cinefòrums, conferències, tallers, etc. D’aquesta manera, es pretén arribar a un públic molt divers i causar el màxim impacte possible.

Ja podeu trobar, clicant aquí , el programa de les Jornades del Dia Internacional contra la violència de gènere. Esperem que sigui del vostre interès i que pugueu participar en alguna de les activitats programades.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: