Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

L’Administració estatal incompleix el seu propi Pla d’Igualtat

divendres 10 de gener de 2014

L'Administració estatal incompleix el seu propi Pla d'Igualtat

Les funcionàries hauran de seguir enfrontant-se al sostre de vidre. La Llei d’Igualtat de l’Administració estatal, aprovada el 2007, estableix que les dones han de formar almenys el 40% dels alts càrrecs administratius per a aconseguir la paritat laboral, però en la pràctica no arriben a una mitjana del 23%.

L’Administració General de l’Estat incompleix el seu propi Pla d’Igualtat , aprovat el 2011, segons un informe realitzat pel Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques , i el de Sanitat , Serveis Socials i Igualtat . El mateix document governamental admet que l’execució del pla ha estat desigual i incompleta , ha recalcat aquest dimecres el sindicat majoritari de funcionaris CSI - F a través d’un comunicat .

Les quatre ministres de l’Executiu de Mariano Rajoy suposen el 28,5% dels llocs, i les dones tampoc arriben a cobrir el 30% de la plantilla entre els secretaris d’Estat, subsecretaris , directors generals i ambaixadors . A més , dels 43 centres directius de l’Administració , només 23 han desenvolupat protocols específics per protegir les treballadores públiques víctimes de violència de gènere - assetjament sexual i assetjament per raó de sexe - . Aquestes mesures només s’apliquen en cinc departaments - una mica menys del 22% - i l’informe no té dades específiques sobre els casos . El Govern pretén esmenar aquests buits amb el nou Pla Estratègic d’Igualtat d’ Oportunitats presentat el maig passat .

(...)

Font: ElPaís

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: