Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 21-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

L’Ajuntament convida la ciutadania a participar en una exposició contra la violència de gènere

dilluns 31 d'agost de 2015

L'Ajuntament convida la ciutadania a participar en una exposició contra la violència de gènere

L’exposició, organitzada per l’Àrea municipal de Polítiques d’Igualtat, estarà instal·lada fins a mitjans de setembre al vestíbul de l’edifici consistorial. Es tracta d’una mostra que recull els missatges de rebuig als crims i de record de les víctimes dels dos casos viscuts a Castelldefels aquest mes d’agost, que van significar la mort de dues dones i de dos menors. Els missatges els van escriure les persones que van participar en les concentracions espontànies de dolor que van omplir la plaça de l’Església el dijous 14 d’agost. Entre els lemes es poden llegir els següents:

«La mort de cada dona és un assumpte de totes. El silenci és còmplice!»

«Per un món sense violència»

«Si ens toquen a una ens toquen a totes. Cap agressió sense resposta»

«Si un home et pega, denuncia’l»

«La vostra violència es la vostra impotència davant la realitat que no som els vostres objectes»

«Mai no em posis una mà a sobre»

L’Ajuntament convida la ciutadania a sumar-se a aquesta iniciativa i a escriure el seu propi missatge contra la violència masclista.

En l’actualitat l’Ajuntament presta diversos serveis en relació a la violència de gènere. Així, des de l’àrea de Serveis socials es presta una atenció de primera acollida, personalitzada i confidencial, per informar i assessorar oferint recursos a dones en situació de violència i als seus familiars. D’altra banda des de l’Àrea de Politicas d’Igualtat, està contractat un servei d’atenció psicològica, i un altre servei d’atenció jurídica. Al seu torn, des de la Policia Municipal es posa a disposició de les dones l’Oficina d’atenció a la víctima. També s’ha tornat a implementar el servei de Policia assistencial. Per últim, l’Ajuntament té contractat per concurs públic el Servei d’Urgència d’assessorament i atenció a la víctima (SPAU).

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: