Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda d’Abrera [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

L’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler clou Castellví de Rosanes els actes de commemoració del dia internacional de la dona

dimecres 12 de març de 2008

L'alcaldessa d'Abrera, Maria Soler clou Castellví de Rosanes els actes de commemoració del dia internacional de la dona

Soler apunta que "el gran repte del segle XXI és que les dones es puguin incorporar a la vida política sense renunciar a la vida familiar"

L’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler va cloure dimarts els actes de commemoració del dia internacional de la dona a Castellví de Rosanes. Soler va fer una xerrada sobre la responsabilitat de les dones en la política. Així, l’alcaldessa d’Abrera va assegurar que "el gran repte del segle XXI és que les dones puguin incorporar-se a la vida política sense haver de renunciar a la vida familiar, a tenir fills. Per aconseguir-ho, cal racionalitzar els horaris amb un canvi d’hàbits i de cultura de la nostra societat.

La política obliga a renunciar massa coses, especialment la família i els fills". En aquest sentit, Soler va posar com a exemple a la socialista Carme Chacón que "amb el seu embaràs ha tirat una llança a favor de la conciliació entre la vida política, laboral i familiar". De la seva experiència en la política, Soler va afegir que "les dones hem de feminitzar la política mitjançant el diàleg i el lideratge i no pas a través de la força".

Durant la xerrada, Soler va destacar les noves lleis d’igualtat de gènere, de violència de gènere o de dependència i va afegir que "celebrem el dia de la dona treballadora. Però, coneixeu alguna dona que no sigui treballadora?". Soler, que va llegir el manifest institucional del dia de la dona treballadora, va estar acompanyada per l’alcalde de Castellví de Rosanes, Lluís Tomàs i la regidora d’Igualtat de Gènere i Serveis Socials, Victoria Castellanos.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: