Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

L’Assemblea de Madrid guarda cinc minuts de silenci per l’última víctima de violència de gènere a la regió

dijous 27 de febrer de 2014

L'Assemblea de Madrid guarda cinc minuts de silenci per l'última víctima de violència de gènere a la regió

El president de l’Assemblea de Madrid , José Ignacio Echeverría , ha convocat per aquest dijous , al migdia , cinc minuts de silenci a l’atri exterior de l’edifici de la Cambra per la mort d’una dona , presumptament a mans de la seva parella , a Fuenlabrada .

La víctima , Núria TS , de nacionalitat espanyola , i la seva parella van ser trobats morts a casa seva. La dona presentava un fort cop al cap , mentre que l’home no tenia signes exteriors de violència .

Les primeres indagacions apunten que l’home podria haver matat la seva parella i després suïcidar-se, és a dir , un nou cas de violència de gènere .

El 091 va rebre una trucada de dos menors comunicant que no podien entrar al seu pis situat a la setena planta del número 20 del carrer Miguel de Cervantes de Fuenlabrada , en què vivien amb els seus pares . La porta estava tancada amb la clau tirada per dins .

Fins al lloc van accedir els Bombers de l’Ajuntament de Fuenlabrada , que van tirar la porta a terra i dins l’immoble van observar un home de 45 anys i una dona de 43 morts. Tots dos estaven en habitacions diferents.

Així mateix , es van desplaçar a la zona una UVI i un vehicle d’intervenció ràpida del Summa - 112 , que van certificar la mort de tots dos sense moure els cadàvers

Veure en línia : La Vanguardia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: