Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Comunicació : Breus

L’associació contra l’exclusió social ’La posada de los abrazos’ rebrà el Premi Emakunde a la Igualtat

dimecres 18 de desembre de 2013

L'associació contra l'exclusió social 'La posada de los abrazos' rebrà el Premi Emakunde a la Igualtat

El Premi Emakunde a la Igualtat ha recaigut en la seva última edició a l’associació contra l’exclusió social La posada de los abrazos’ . L’associació es va crear el 2003 a Bilbao La Vella davant la manca d’habitacions assequibles per a persones socialment excloses .

Actualment compten amb dos pisos en els quals hi viuen 12 persones . El jurat ha valorat la seva resposta , especialment en moments com els actuals , a les necessitats urgents ia la situació concreta de dones diverses que enfronten la precarietat i la violència sexista , segons ha informat Emakunde .

(...)

El jurat ha destacat la candidatura de ’La posada de les abraçades "entre les 25 presentades al premi per la seva incidència política a les institucions ia la societat en el seu conjunt a través del" qüestionament crític del model d’organització socioeconòmica establert, que no ha aconseguit garantir condicions dignes i lliures de violència sexista per a moltes dones " .

Destaca el seu treball a favor d’un model de convivència incloent i sense violència , que s’ha transformat en una "petita però poderosa alternativa d’una altra possible construcció social exempta de tot tipus de violència i basada en l’afectivitat , en la gratuïtat , en la col · lectivitat , en l’autogestió i l’esperit crític " . El jurat ha premiat aquesta associació per la seva resposta , especialment en moments com els actuals , a les necessitats urgents ia la situació concreta de dones diverses que enfronten la precarietat i la violència sexista , en què a més concorren especials dificultats ia les que no arriben les institucions de manera generalitzada , així com pel seu treball en xarxa amb institucions , entitats i associacions de dones en el procés de suport a les dones que s’enfronten violència sexista .

Ha destacat , així mateix , el seu enfocament de treball cap a l’empoderament de les persones i , especialment , de les dones amb les que treballen i la recerca d’espais que dignifiquen i permeten créixer a les persones a través de les seves relacions amb els altres . Finalitat del premi La finalitat del Premi Emakunde és reconèixer públicament l’actuació d’aquelles persones físiques o jurídiques , públiques o privades , que s’hagin distingit per la seva tasca en l’àmbit de la igualtat de dones i homes , realitzant accions , treballs o projectes que hagin suposat la millora d’aspectes significatius en el reconeixement del treball de les dones i de la seva empoderament . També valora que les entitats contribueixin amb la seva trajectòria de manera destacada a la valoració i dignificació del paper de la dona , o en la promoció de la igualtat de drets i oportunitats entre sexes . El premi té una dotació bruta de 14.400 euros .

Font: 20 minutos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: