Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

L’educació sexual perquè no es perpetuï l’exclusió

dimecres 30 d'octubre de 2013

L'educació sexual perquè no es perpetuï l'exclusió

La Casa do Zezinho , situada en una de les zones més empobrides de São Paulo, és un centre educatiu i cultural la principal missió és lluitar contra la marginalitat , la pobresa i l’exclusió social dels més joves .

Les seves activitats en matèria de salut sexual han donat un resultat molt positiu . Des de fa tres anys no hi ha embarassos precoços entre les adolescents que assisteixen a la Casa do Zezinho , un centre educatiu i cultural del Brasil que acull 1.500 nens i joves pobres que viuen en " faveles " de la Zona Sud de Són Paulo.

Una dramatització radical en els tallers d’educació sexual contribuir a prevenir aquest factor de deserció escolar i alimentació de la pobresa . Fa tres anys es va formar un grup de parelles de " embarassats" , en què elles i ells havien de carregar pròtesi de plàstic simulant una panxa en creixement .

Mentre estaven encinta , les parelles amb edats entre 15 i 20 anys havien de privar d’activitats que normalment eviten les gestants , com jugar futbol , una cosa molt frustrant per als " embarassats " . Tampoc podien nedar a la piscina que integra els 3.200 metres quadrats de construcció de la Casa , o realitzar altres esports .

(...)

Font: PeriodismoHumano

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: