Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 24-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

L’Eixida de l’Art acull l’exposició “El cel per la finestra” de les artistes locals Pepa Besson i Marta González

dilluns 26 de març de 2012

L'Eixida de l'Art acull l'exposició “El cel per la finestra” de les artistes locals Pepa Besson i Marta González

La pintora olesana, Pepa Besson, organitza una exposició on mostrarà, sobretot, racons que l’han cridat l’atenció, sobretot protagonitzats per balcons i finestres. Besson destaca que pinta aquells indrets on ella s’hi quedaria moltes estones, contemplant-los, que transmeten tranquil·litat. La pintora ha explicat que fa la fotografia i després pinta el quadre al seu taller.
Pepa Besson ha destacat que la seva fixació per finestres i balcons ve de lluny, de fa més de 20 anys, arran d’un viatge a França.
Segons Besson, l’afició pel dibuix i la pintura l’ha tingut des de ben petita tot i que no va ser quan es va traslladar a viure a Olesa que va començar a pintar a l’oli. La pintora ha destacat que va ser aleshores quan es va apuntar a l’Escola d’Arts i Oficis.
En aquesta ocasió, Besson ha avançat que a l’exposició “El cel per la finestra” hi trobarem quadres amb molt de color, amb presència de flors, sobretot geranis, i amb contrastos de llum. També hi podrem veure fotografies de la filla de la pintora, Marta González, centrades en instantànies del cel.


Un dels quadres que Pepa Besson espera poder exposar al local de l’Eixida de l’art i que ha destacat és un que ha acabat aquesta mateixa setmana i que té un significat especial per l’artista: la primera vegada que el seu net va anar al circ.
L’exposició “El cel per la finestra” romandrà a la seu de l’Eixida de l’Art, a la plaça de les Fonts número 10. L’horari de visita serà els dies feiners de 5 a 9 de la tarda i els festius de 12 a 2 del migdia i de 6 a 8 de la tarda.


(Font: Olesa Ràdio – 90.1FM) - Apunta’t al podcast de la ràdio: www.olesaradio.tk

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: