Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Societat : Breus

L’Ensorrament bancari d’Islàndia va caure sobre les dones

dimarts 19 de novembre de 2013

L'Ensorrament bancari d'Islàndia va caure sobre les dones

El col · lapse econòmic que va viure Islàndia el 2008 es distingeix dels d’altres països perquè va afectar més la salut física i mental de les dones que la dels homes , demostren nous estudis .

Les aturades , les estudiants i les que no participen en el mercat de treball van exhibir nivells particularment elevats d’estrès en l’any posterior a la crisi , al costat de les dones properes a l’edat de jubilació ( 67 anys a Islàndia ) ia les que no tenen especialització laboral , segons una investigació conclosa en 2013 entre persones que van ser entrevistades abans i després de la debacle financera .

"La major part de les investigacions sobre persones que van experimentar revessos econòmics es van orientar als homes , i sí , els que van estudiar a ambdós sexes van trobar que els homes es veuen més afectats que les dones . Els nostres resultats sobre els efectes del col · lapse econòmic són poc comuns , per exemple , que l’efecte sobre la salut mental sembla ocórrer principalment en les dones " , va assenyalar a IPS Unnur Anna Valdimarsdottir , del Centre de Ciències de la Salut Pública ( CPHS , per les seves sigles en anglès ) de la Universitat d’Islàndia .

" Les dones es van veure més afectades pel col · lapse econòmic i la posterior recessió a Islàndia del que s’ha informat o vist en altres països" , va sostenir Chris McClure , estudiant de doctorat al CPHS .

"La major part de la investigació fins a la data indica que els homes són els més perjudicats . El que ha passat a Islàndia és singular i pot ser un indici de diversos factors , com la pesada càrrega psicològica que porten les dones islandeses a l’haver de mantenir la llar , l’ocupació , les relacions i famílies ", va dir . " Els esdeveniments estressants ... afecten més a les malalties cardíaques de les dones que a les dels homes , i és possible que diferents factors estressants siguin específics d’un gènere " . - Unnur Anna Valdimarsdottir

McClure va assenyalar que escassos informes de premsa han destacat les conseqüències negatives de la crisi a Islàndia . La major part es van concentrar a la resiliència i el poder de recuperació de la seva població .

" Declaracions com aquestes , en èpoques d’austeritat , poden provocar efectes negatius en la població" , ha expressat.

(...)

Font: Tendencias21

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: