Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
#womanlidertic : Breus

L’entrada de més dones al sector digital podria augmentar el PIB europeu en 9.000 milions anuals

dijous 3 d'octubre de 2013

L'entrada de més dones al sector digital podria augmentar el PIB europeu en 9.000 milions anuals

La participació de més dones al sector de les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), especialment en llocs de direcció en el sector digital, es podria traduir en un augment del Producte Interior Brut europeu d’al voltant de 9.000 milions d’euros anuals , segons un estudi presentat aquest dijous a la Comissió Europea.

L’estudi posa de relleu que encara hi ha molt poques dones que treballen en el sector de les TIC i que aquest es beneficiaria de la seva aportació, atès que la major inclusió de les dones en llocs de gestió aconsegueix un 35% més de retorn sobre el capital i un 34% més de retorn als accionistes.

De cada 1.000 dones amb llicenciatura només 29 la tenen en tecnologies de la informació i la comunicació davant 95 en el cas dels homes i gairebé quatre de cada mil dones treballarà eventualment en el sector, segons l’estudi.

L’estudi reflecteix que les dones estan en tot cas més infra-representades en lloc de gestió i presa de decisions en aquest sector davant d’altres. Només el 19,2% dels treballadors del sector té un cap dona davant del 45,2% en el cas d’altres sectors.

Així mateix, suggereix que les dones que treballen al sector guanyen un 9% més gairebé que les que treballen en altres sectors, compten amb un major grau de flexibilitat en els seus horaris i són menys vulnerables a l’hora de quedar-se sense feina.

"Ara sabem, sense cap dubte, que més dones en una empresa significa una empresa més sana. Ja és hora que el sector de les TIC es doni compte d’això i permeti a les dones una oportunitat per ajudar el sector i l’economia europea a beneficiar del seu enorme potencial ", ha defensat la vicepresidenta de la Comissió Europea i responsable d’Agenda Digital, Neelie Kroes.

Font: Yahoo.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: