Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

L’escriptor saudita que va demanar que es assetjament a les dones treballadores diu que va ser malinterpretat

divendres 31 de maig de 2013

L'escriptor saudita que va demanar que es assetjament a les dones treballadores diu que va ser malinterpretat

L’escriptor saudita Abdullah Mohammad al Dawud, que va sol.licitar als seus seguidors a Twitter que assetgin sexualment les dones que treballen com a dependentes en els centres comercials del país, ha afirmat aquest dijous que les seves declaracions van ser "mal interpretades". A través d’un comunicat, l’escriptor ha criticat "les informacions publicades per desinformar la gent" després del seu ’twit’ i ha afirmat que "ningú ha comprovat els fets ni es va posar en contacte amb ell per verificar les seves declaracions".

Així mateix, la seva oficina de premsa ha indicat que l’Dawud és "ben conegut per la seva insistència en la necessitat que les dones vesteixin hijab (vel) i siguin modestes, i la seva postura sobre els drets laborals de les dones".

No obstant, ha recordat que hi ha una ’fàtua’ - pronunciament legal no vinculant en l’Islam - que prohibeix a les dones treballar com a dependentes a botigues. La ’fàtua’ és un edicte no vinculant a nivell legal i suposa un consell de comportament.

Desenes d’usuaris de Twitter han sol · licitat a les autoritats de l’Aràbia Saudita que prenguin mesures legals Al Dawud per les seves declaracions.

Els seus seguidors l’han aplaudit i han sostingut que les dones han de ser forçades a romandre a casa per protegir la seva castedat, mentre que els seus crítics l’han acusat d’incitar a que es cometin atacs sexuals contra les dones.

L’escriptor es va unir així a les crítiques abocades pels sectors més conservadors i radicals del país contra les mesures del Govern a favor de la integració progressiva de les dones en la força laboral del país.

Més de mig milió d’saudites, entre ells un nombre fins ara molt petit de dones, han començat a treballar en el sector privat del país des de finals de 2011 en el marc d’un programa governamental per diversificar la seva economia.

No és la primera vegada que l’Dawud desencadena una controvèrsia d’aquest tipus, ja que anteriorment havia suggerit que es posés vel a les nadons per protegir-les dels assetjaments sexuals.

Font: Tele5

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: