Webs Locals

Entitats d’Olesa de Montserrat

Agenda d’Olesa de Monsterrat [+]

Avui és: 23-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Olesa de Montserrat

L’exposició Ni un pèl de lletges al Baix Llobregat

dilluns 19 de setembre de 2011

L'exposició Ni un pèl de lletges al Baix Llobregat

El Consorci Sanitari Integral acull les imatges, de la fotògrafa Ana Calvo, que rotaran pels diferents hospitals i estaran obertes a tots els usuaris.

Els hospitals del Consorci Sanitari Integral cedeixen els seus passadissos per acollir diferents exposicions d’art. A partir daquest mes de setembre, s’oferiràn els espais disponibles dels centres a associacions, ONG’s i que desitjin mostrar el seu art.

La mostra vol reflectir el difícil moment del diagnòstic i el tractament d’un càncer de mama, centrant-se en un moment especialment dur: la caiguda del cabell.

Les imatges presenten un grup de dones que lluiten per estar atractives tot i l’adversitat i que mostren el seu cos tal com és perquè no tenen "ni un pèl de lletges".

Actualment, i fins el 5 d’octubre, a l’Hospital General de l’Hospitalet es pot visitar l’exposició Ni un pèl de lletges, de la fotògrafa Ana Calvo, posteriorment continurà exposant-se al Baix Llobregat en altres centres del CSI.

El Consorci Sanitari Integral és una entitat pública, participada pel Servei Català de la Salut, l’Institut Català de la Salut, els ajuntaments de Sant Joan Despí i l’Hospitalet de Llobregat, el Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Creu Roja.

Veure en línia : www.lapremsadelbaix.es

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: