Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Formació : Breus

L’ICD i la Universitat de Barcelona col·laboraran en estudis i activitats per potenciar la perspectiva de gènere en el coneixement

dissabte 4 de juliol de 2015

L'ICD i la Universitat de Barcelona col·laboraran en estudis i activitats per potenciar la perspectiva de gènere en el coneixement

La presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montserrat Gatell, i el rector de la Universitat de Barcelona (UB), Dídac Ramírez, van signar el passat dijous un conveni marc de col·laboració per al desenvolupament d’activitats conjuntes que impulsin a la inclusió de la perspectiva de gènere en el coneixement.

El conveni potenciarà les relacions acadèmiques i científiques; les activitats docents; l’intercanvi d’informació, publicacions i materials; la investigació, els estudis i els projectes d’interès comú, i la seva divulgació, entre altres.

Enguany, l’ICD també ha signat un conveni específic amb el Grup de recerca consolidat de creació i pensament de les dones, que aglutina tres grups investigadors de la UB: es tracta del Centre dona i literatura, el Seminari filosofia i gènere, i Tàcita Muta (Grup d’Estudis de Dones i Gènere a l’Antiguitat). A través d’aquest conveni l’ICD dóna suport a iniciatives com Lletra de dona, un repositori de ressenyes d’obres de literatura i pensament escrites per dones, el Congrés «Pensar Europa. Les filòsofes i els seus mestres», seminaris sobre les nenes i la violència, les Primaveres arendtianes, el Laboratori de Tesi, o Taula de poetes (off-festival Barcelona Poesia).

Per altra banda, l’Observatori d’Igualtat de la UB col·labora amb l’ICD amb la divulgació del servei d’atenció a adones en situació de violència masclista 900900120.

L’ICD també té signats convenis marc i/o específics amb la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Facultat de Dret de Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili, i properament en signarà amb la Universitat de Lleida.

Aquest conveni dóna compliment al Pla estratègic de polítiques de dones 2012-2015 del Govern de la Generalitat de Catalunya, que determina que cal avançar en el reconeixement de les aportacions de les dones a tots els àmbits de la societat i garantir la presència i la veu de les dones en el procés de construcció d’un model de societat equitativa on les capacitats i habilitats, tant dels homes com de les dones, siguin reconegudes com a necessàries i valuoses per a tota la ciutadania.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: