Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Societat : Breus

L’Institut Andalús de la Dona va atendre en 2012-1.973 dones immigrants víctimes de violència de gènere

dimarts 9 d'abril de 2013

L'Institut Andalús de la Dona va atendre en 2012-1.973 dones immigrants víctimes de violència de gènere

El Servei d’Atenció Jurídica a Dones Immigrants víctimes de violència de gènere, desenvolupat per l’Institut Andalús de la Dona (IAM) a través de la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat Andalusia (CEAR-A), va atendre l’any passat a 1.973 dones, un 2,9 per cent més que l’any anterior.

El nombre d’intervencions amb les usuàries també es va incrementar, fins a les 2.588 actuacions (un 22,9% més), el que referma el creixement constant de la violència de gènere detectat en els últims anys a les parelles immigrants, i que s’està constatant de manera més evident en la pròpia explotació sexual de les dones per part de les seves parelles.

La directora de l’IAM, Soledad Ruiz, ha analitzat aquest dimarts aquestes dades durant la seva reunió amb la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat, Cear-Andalusia, en la es van abordar les principals preocupacions d’aquesta organització sense ànim de lucre, que té com a objectiu defensar els drets de les persones estrangeres refugiades, desplaçades, migrades i en situació de vulnerabilitat.

En concret, Cear-A ha expressat la seva "preocupació" per la creixent detecció de casos de violència de gènere a través de l’explotació sexual, davant la qual ambdues parts van acordar fer un seguiment més exhaustiu per a una actuació més eficaç.

Segons es índia en nota de premsa, l’organització treballa amb l’IAM en l’atenció a dones estrangeres en situació de risc d’exclusió - amb programes com l’atenció jurídica i psicològica - i en la lluita contra el tràfic amb fins d’explotació sexual .

El Servei d’Atenció Jurídica a Dones Immigrants víctimes de violència de gènere té com a finalitat prestar atenció i assessorament jurídic especialitzat i gratuït a les dones estrangeres en situació de risc, sobre els seus drets en matèria d’estrangeria, violència de gènere, dret de família i dret laboral, subministrant així eines per vèncer les seves pors i tornar a fer-se amb el control de les seves vides.

Font: Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: