Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Violència de Gènere : Breus

L’Institut Català de les Dones organitza una jornada tècnica de reflexió i debat sobre les violències sexuals

diumenge 22 de novembre de 2015

L'Institut Català de les Dones organitza una jornada tècnica de reflexió i debat sobre les violències sexuals

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, inaugurarà la sessió Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat, on s’exposaran reflexions del Grup de Treball tècnic d’Abordatge de les Violències Sexuals de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista. 23/11/2015 10:00 | Casa del Mar de Barcelona (Carrer d’Albareda,1). | Barcelona (Barcelonès)

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, inaugurarà la sessió Reconeguem les violències sexuals. Jornada de reflexió i debat, on s’exposaran reflexions del Grup de Treball tècnic d’Abordatge de les Violències Sexuals a Catalunya, de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista, en relació a la reconceptualització i diagnosi de la situació a Catalunya, amb la finalitat d’elaborar durant l’any vinent un model d’intervenció integral per a l’abordatge de les violències sexuals.

Segons l’ONU una de cada tres dones ha patit algun tipus de violència masclista i una de cada deu ha patit una agressió sexual al llarg de la seva vida. Segons l’OMS, el 35% de totes les dones han experimentat violència ja sigui en les relacions de parella o fora d’elles en algun moment de les seves vides, i entre el 40 i 50% de les dones europees informen sobre alguna forma d’assetjament sexual o comportament sexual no desitjat al lloc de feina.

L’ICD organitza aquesta jornada en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Per aquest motiu divulga la imatge commemorativa “Construïm una Catalunya lliure de violència masclista”, missatge sota el qual es faran enguany els actes de rebuig a aquesta xacra. En els actes es llegirà el Manifest Institucional unitari de rebuig de la violència masclista que signen la Generalitat de Catalunya, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya. El proper dimecres dia 25 de novembre es faran actes de rebuig de la violència masclista a:

Alt Pirineu i Aran: Epicentre. Passeig del Vall, 13. A les 19h. Tremp. Barcelona: Pl. de Sant Jaume. A les 13h. Catalunya Central: Pl. de l’Ajuntament. A les 12h. Manresa. Girona: Seu de la Diputació. Pujada de Sant Martí, 5. A les 12h. Lleida: Pl. dels Fanalets de Sant Jaume. A les 10h. Tarragona: Pl. de la Quartera. A les 11h. Falset. Terres de l’Ebre: Teatre Auditori Felip Pedrell. Passeig de la Ribera 11. A les 19h. Tortosa.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: