Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Política

L’Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona col · laboren per oferir formació a les dones electes de Catalunya

dimecres 13 de març de 2013

L'Institut Català de les Dones i la Diputació de Barcelona col · laboren per oferir formació a les dones electes de Catalunya

A Catalunya, les alcaldesses no superen el 15% i regidores el 35%. Una altra dada destacable és que mentre el 93,8% dels alcaldes romanen en la seva responsabilitat política fins a sis legislatures, el 19,7% de les alcaldesses ho fan durant una legislatura o menys.

La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, i la vicepresidenta segona i diputada d’Atenció a les Persones, de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, presentaran un programa de formació especialitzada adreçat a les dones electes del món local de tot el territori de Catalunya.

La formació s’imparteix a través de l’Institut de Formació Política per a Dones, que va ser creat el 2008 per la Diputació de Barcelona amb l’objectiu d’oferir formació a les responsables polítiques de la demarcació de Barcelona. Les dones electes dels municipis de la resta de demarcacions també podran accedir a aquests cursos que tenen per objectiu reforçar les competències directives i la capacitat de lideratge i comunicació.

En els últims 30 anys de democràcia, la participació de les dones a la política ha augmentat considerablement. Tot i això a Catalunya, les dones alcaldesses no superen el 15% i les dones regidores el 35%. Una altra dada destacable és que mentre el 93,8% dels homes alcaldes romanen en la seva responsabilitat política fins a sis legislatures, el 19,7% de les dones alcaldesses ho fan durant una legislatura o menys.

L’obertura del curs 2013 de l’Institut de Formació Política per Dones es va iniciar amb la conferència de la catedràtica de Filosofia del Dret, Francesca Puigpelat, i amb un acte de reconeixement a la tasca de les dones a la política local en el marc del Dia Internacional de les Dones, on van participar l’actriu Montserrat Carulla.

Font: ICD i AmecoPress

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: