Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Comunicació : Breus

L’ONCE dóna suport al Dia Internacional de la Dona i la igualtat salarial

dijous 21 de febrer de 2013

L'ONCE dóna suport al Dia Internacional de la Dona i la igualtat salarial

L’ONCE ha mostrat el seu suport a les dones presentant dos cupons especials. El del 21 de febrer, dedicat al Dia de la Igualtat Salarial, i el del Dia de la Dona, corresponent al 8 de març. D’aquesta manera l’ONCE posarà a la venda deu milions de cupons per donar suport a la igualtat real.

En l’acte de presentació dels cupons solidaris es van posar de relleu les diferències salarials entre home i dona, apostant per la igualtat entre sexes.

A la cita, que va tenir lloc el 19 de febrer, van estar presents la vicepresidenta de l’ONCE, Teresa Palahí, el secretari d’Estat de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Juan Manuel Moreno, la directora general per a la Igualtat d’Oportunitats, Carme Plaça i la treballadora afiliada a l’ONCE, de la Unitat de Sordceguesa, Marina Martín Rodríguez.

Tant l’ONCE com la seva Fundació porten a terme una lluita per fer de la nostra societat una societat més igualitària. A dia d’avui, i les 70.950 persones cegues afiliades a l’ONCE, 36.386 són dones. A més, compta amb un Consell General paritari i més del 41% de la plantilla de l’ONCE i la Fundació són dones.

Per tot això, l’ONCE ha llançat aquests cupons a favor de la igualtat de sexes. Amb motiu del Dia Europeu de la Igualtat Salarial, el 21 de febrer es vendran cupons per aquesta causa, una data en què la UE recorda que les dones de la Unió cobren de mitjana un 17,5% menys que els homes.

De la mateixa manera i per celebrar el Dia Internacional de la Dona, 8 de març, es posaran a la venda cupons destinats a recordar aquesta data que celebren les dones de tot el món.

Font: Compromiso

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: