Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

L’ONU denuncia el sexisme contra les dones en les cerques per Internet

dilluns 21 d'octubre de 2013

L'ONU denuncia el sexisme contra les dones en les cerques per Internet

Per tal de posar de relleu el grau de desigualtat de gènere que hi ha al món , l’ONU ha llançat una campanya utilitzant dades recollides de les cerques més freqüents de Google que contenen la paraula " dones" .

Si es tecleja en una recerca de Google les paraules " women shouldn’t " (" les dones no haurien ") , l’eina de autocompletat suggereix que els termes que segueixin aquests siguin frases o verbs com "tenir drets" , " votar " o " treballar", informa RT .

Aquestes són les frases que ha emprat l’ONU Dones , una entitat de l’organisme internacional que tracta qüestions de gènere , en la seva última campanya .

Altres de les oracions que apareixen a la campanya sobre fotografies de diferents dones en una finestra de cerca de Google són : "Les dones no poden conduir" , " les dones haurien de quedar a casa" o "les dones necessiten ser controlades" .

Font: Tele5

El motor de cerca amb la funció de farciment automàtic espanyol també mostra resultats sexistes i homòfobs . Així, si un escriu " les dones necessiten ..." , Google ofereix entre les seves opcions "sentir desitjades" o " atenció"

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: