Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Drets : Breus

L’ONU promourà la igualtat de les persones homosexuals en el món

dimecres 22 de juny de 2011

L'ONU promourà la igualtat de les persones homosexuals en el món

El Consell de Drets Humans de l’ONU va aprovar una "resolució històrica" per promoure la igualtat de les persones independentment de la seva orientació sexual. La resolució ha tirat endavant després d’haver obtingut 23 vots a favor, 19 en contra i tres abstencions.

El text, proposat per Sud-àfrica, afirma que "tots els éssers humans neixen lliures i iguals en el respecte de la seva dignitat, el que suposa també que tots han de gaudir dels seus drets i llibertats (...) sense cap distinció". El Consell demana també l’estudi de lleis discriminatòries i la violència que es genera contra les persones pel seu gènere i orientació sexual.

Peter Splinter, representant d’Amnistia Internacional davant Nacions Unides, ha explicat que "l’adopció d’aquesta resolució serà una cosa històrica perquè serà la primera resolució de l’ONU per resoldre els problemes de violació dels drets humans per motius d’orientació sexual o gènere".

"Aquest text serà molt important per a les lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals i la seva lluita pel reconeixement ple dels seus drets", així ho va manifestar Splinter.

No obstant això, Amnistia Internacional, malgrat aquest avanç, denuncia que l’homosexualitat segueix estant prohibida en 76 països.

Veure en línia : AMECO PRESS

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: