Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Història : Breus

L’ONU recomana al Japó incloure el cas de les ’dones de confort "en els seus programes educatius

dijous 23 de maig de 2013

L'ONU recomana al Japó incloure el cas de les 'dones de confort "en els seus programes educatius

Nacions Unides ha instat al Govern de Japó a incloure en els seus programes educatius el cas de les anomenades ’dones de confort’, que van ser utilitzades com a esclaves sexuals per les tropes nipones durant la Segona Guerra Mundial.

En un informe publicat aquesta setmana, el Comitè de Nacions Unides sobre Drets Econòmics, Socials i Culturals ha considerat que les autoritats japoneses haurien d’informar la ciutadania sobre aquests casos per evitar que es repeteixin, segons NHK.

A més, l’organització internacional ha urgit al Govern de Shinzo Abe a abordar els efectes d’aquesta explotació sexual ia garantir completament els drets econòmics, socials i culturals de les dones al país asiàtic.

Amb el nom de ’dones de confort "es coneix a les coreanes que van ser usades com esclaves sexuals per la tropes japoneses durant les seves campanyes bèl · liques en el període colonial del Japó sobre la península coreana.

Les ’dones de confort’ és un dels temes que ha enfrontat Japó amb els seus veïns regionals, especialment amb Corea del Sud i Corea del Nord, que des de la fi de la Segona Guerra Mundial li exigeixen que reconegui els abusos comesos durant el període colonial.

El tema ha cobrat actualitat aquesta setmana, després que l’alcalde d’Osaka, Toru Hashimoto, digués que les ’dones de confort "eren" necessàries "per mantenir la disciplina a les Forces Armades durant la Segona Guerra Mundial.

Aquestes declaracions van suscitar una enèrgica condemna per part de la Xina i les dues Corees. El gegant asiàtic fins i tot va instar al Japó a fer una introspecció històrica per guanyar-se la confiança dels seus veïns regionals i de la comunitat internacional.

Font: Tele5

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: