Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 16-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

La Biblioteca acull una xerrada sobre Sistemes d’Informació

dimarts 21 de febrer de 2012

La Biblioteca acull una xerrada sobre Sistemes d'Informació

El rubinenc Miguel Ángel Navarro ha ofert aquest dijous a la Biblioteca Mestre Martí Tauler la conferència Les claus per gestionar projectes de Sistemes d’Informació. La xerrada es basa en el seu llibre homònim, que recull l’experiència obtinguda durant 12 anys treballant en projectes d’aquest àmbit.

Els Sistemes d’informació són tot un conjunt d’eines per a gestionar dades de manera automàtica i ordenada. La finalitat és que les empreses puguin fer servir aquestes dades de la manera més eficient possible. Avui dia, un bon nombre d’empreses es dediquen al sector dels Sistemes d’Informació i els seus serveis són requerits per multitud de companyies i administracions.

La conferència d’aquest dijous de Miquel Àngel Navarro ha tractat les claus per gestionar l’ús d’aquests sistemes, i s’ha dirigit tant a clients com a proveïdors. Per a l’autor rubinenc, és important conèixer aquest àmbit de treball per tal de no cometre algun dels errors més freqüents, com no tenir un equip de projecte ben establert o no fer-ne un bon seguiment.

Navarro ha fet un recorregut per alguns dels temes més importants de la gestió de Sistemes d’Informació, com ara les característiques dels equips, l’assoliment de fites, la necessitat d’organitzar el projecte en etapes o l’avaluació de riscos.

Per a l’autor rubinenc, una de les claus per portar a bon port un projecte de Sistemes d’Informació és que, tant pel que fa l’equip del client com al del proveïdor, tothom tingui clares les seves responsabilitats.

El llibre Les claus per gestionar projectes de Sistemes d’Informació de Miguel Ángel Navarro està publicat al portal Bubok.es, on es pot comprar per un preu de 15 euros la còpia física o de 2 euros la descàrrega digital.

Navarro tornarà a visitar la Biblioteca Mestre Martí Tauler el 15 de març, en aquest cas per parlar de La gestió del talent i la transició de rols cap al Cloud. Navarro és director de recursos humans del Grup Afirma i director de projectes a Microsoft PDC España.

Veure en línia : Ràdio Rubí

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: