Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Mercat laboral : Breus

La "bretxa salarial" entre homes i dones s’eleva al 37,7 per cent a la província, segons CCOO

dijous 13 de febrer de 2014

La "bretxa salarial" entre homes i dones s'eleva al 37,7 per cent a la província, segons CCOO

Segons un informe elaborat per la secretaria de Dona de CCOO Andalusia , la bretxa salarial existent entre homes i dones creix en gran manera amb la crisi . A la província de Sevilla , la divergència entre el salari que percep un home i una dona s’eleva al 37,7 per cent , a causa, entre altres factors , de la diferència del lloc ocupat en els organigrames de les empreses , cobrament de plusos , jornades , etc . Aquesta bretxa salarial a la província de Sevilla és més gran que la mitjana andalusa ( 34,5% ) i espanyola ( 31,5% ) . A Espanya , per exemple , una dona hauria de treballar , a l’any , 53 dies més que un home , per rebre el seu mateix sou .

Aquesta bretxa salarial , segons aquest informe de CCOO , està incentivada per les retallades en drets socials que està duent a terme el govern del PP . Pel secretari general de CCOO de Sevilla , Alfonso Vidán , " el PP ha declarat la guerra a les dones d’aquest país" , en qüestions com els drets laborals o en l’àmbit del dret a decidir , ja que , per Vidán , la reforma de la llei de l’avortament suposa " retrocedir anys i anys de democràcia" i , per això , "CCOO no pararà fins que es doni marxa enrere" .

Al fil de la difícil situació que viuen les dones avui en dia al nostre país i de la celebració del 8 de març , CCOO de Sevilla ha posat en marxa la primera edició dels reconeixements Lavanda , que com explica la secretària de la Dona de CCOO de Sevilla , Teresa García , suposen " reconèixer homes i dones que s’han destacat en la lluita per la igualtat " . Es lliuraran el proper dilluns 17 de febrer i , el jurat , format per personalitats de reconegut prestigi , ha acordat lliurar els guardons a Eva Rodríguez i Magdalena López , figures imprescindibles pel dret a decidir , als homes i dones que formen part dels centres d’atenció a la dona a la província , que han aconseguit un canvi de mentalitat molt important en el medi rural , al programa de apoderades en la formació en matèria sindical del sindicat Comfia de CCOO de Sevilla , ja Loren Cabral , dona que va posar en marxa dos programes d’atenció legal molt importants per a les dones i que va desenvolupar un paper d’especial rellevància al capdavant de la secretaria de la Dona de CCOO Andalusia .

(...)

Font: LaInformación

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: