Webs Locals

Agenda de Castelldefels [+]

Avui és: 20-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Web local Castelldefels

La castelldefenca Annabel Cervantes guanyadora del segon premi Delta de Narrativa per a Dones

dimecres 14 de desembre de 2011

La castelldefenca Annabel Cervantes guanyadora del segon premi Delta de Narrativa per a Dones

El passat 30 de novembre Esplugues de Llobregat va acollir el lliurament de premis del 6è Certament Literari Delta per a Dones, una iniciativa en que hi participen 11 municipis del Baix Llobregat i que tè com a objectiu pomoure la creativitat literaria ente les dones de la comarca.

La guanyadora d’aquesta edició del certàmen va ser Ció Lerma Ballo, del municipi de Sant Boi, amb la novel•la “Qui t’havia dit que l’aigua del mar era dolça?”. El segón premi va recaure en la castelldefenca Annabel Cervantes, amb el relat “Reflexos d’estiu”

Rosa Regàs va ser l’encarregada de presentar l’acte de lliurament, acompanyada per Pilar Díaz, l’alcaldessa d’Esplugues. Díaz va recalcar la importància de que els ajuntament s’impliquin en iniciatives com aquesta, ja que motiven a les dones a perdre la por, encara molt present, a ocupar professions que tradicionalment han estat masculines. Alhora, recordaba que el Baix Llobregat compta actualment amb una forta cobertura de serveis d’atenció a la dona i de promoció de la igualtat fruit de la voluntat dels seus ajuntament per fer una decisiva aposta per les dones i les seves necessitats.

El Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones és un certamen biennal literari que té com a principal objectiu visibilitzar, donar a conèixer i fer un reconeixement públic de les obres literàries realitzades per les dones. Per tant, aquest concurs té com a finalitat encoratjar a les dones a desenvolupar els seus potencials creatius a través de l’escriptura i promoure així la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en la literatura. Amb aquesta, arriba a la seva sisena edició, en que ha comptat amb el ferm suport de 11 municipis de la comarca.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: