Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits



Si vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat








Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-09-2017
>
<
Septembre'17
llmamejovessum
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Convocatoria destacada

Dones i Internet
Dones i Internet
El segon capítol d’Igualtat a fons explora les possibilitats que proporciona Internet en la lluita per la igualtat.
Esports : Breus

La Comissió Europea demana "accions" cap a una integració de les dones en l’esport

dimecres 4 de desembre de 2013

La Comissió Europea demana "accions" cap a una integració de les dones en l'esport

La Comissió Europea ( CE ) ha assenyalat avui que encara existeixen "nombroses barreres " per a la integració de la dona tant en el món de l’esport professional com en el d’aficionats , i va demanar als estats membres que emprenguin " accions " per solucionar aquesta situació .

La comissària europea de Cultura , Educació , Joventut , Multilingüisme i esport , Androulla Vassiliou , va traslladar aquest missatge abans de l’inici d’una conferència sobre igualtat en l’esport a la UE , que se celebra avui i demà a Vílnius .

"És clar que les nenes i dones encara s’enfronten a nombroses barreres quan es tracta de participar en l’esport a tots els àmbits , tant en l’ amateur com en el professional " , va afirmar Vassiliou en un comunicat .

" No necessitem una altra declaració , el que necessitem són accions" , va dir la comissària , que va apostar per " garantir que les dones puguin participar en un entorn esportiu segur , i que hi hagi més oportunitats perquè la veu de les dones sigui escoltada en els òrgans de govern esportiu " .

Aquests organismes "encara estan dominats pels homes" , mentre que les dones entrenadores " guanyen habitualment menys que els homes" i les noies "són víctima d’assetjament sexual en l’àmbit esportiu amb més freqüència que els nois" , ha subratllat Vassiliou .

Per això , la comissària europea va demanar posar en marxa " un conjunt d’accions coherents i coordinades a nivell nacional i europeu" , i va reclamar que s’incloguin " sistemes de formació per promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’esport " .

Segons un recent Eurobaròmetre de la Comissió, el 47% dels homes europeus practica algun esport almenys un cop a la setmana , enfront del 37% de les dones , una diferència encara més gran en el grup de població d’entre els 15 i els 24 anys ( 71% dels nois enfront del 50% de les noies ) .

Representants dels Estats membres i de les institucions europees discutiran possibles mesures en aquest sentit en la conferència de Vílnius , en què també participaran responsables d’organismes esportius internacionals com el COI o la UEFA .

Font: El Mundo Deportivo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: