Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Drets : Breus

La directora d’ONU Dones demana més mesures contra la discriminació

dimecres 16 d'octubre de 2013

La directora d'ONU Dones demana més mesures contra la discriminació

La discriminació de dones i nenes en molts llocs és " intolerable " , ha recordat avui la directora executiva d’ONU Dones , Phumzile Mlambo - Ngcuka , que va reclamar per això als governs noves i decisives mesures per combatre-la.

En l’obertura a Santo Domingo de la XII Conferència Regional sobre la dona , organitzada per la Cepal , la també exvicepresidenta de Sud-àfrica va dir que "tampoc podem tolerar" la desnutrició , la mortalitat maternoinfantil i l’embaràs en les adolescents .

Mlambo - Ngcuka , que va accedir al càrrec el juliol passat en substitució de la xilena Michelle Bachelet , va reconèixer que si bé Amèrica Llatina i el Carib han avançat una mica en l’aspecte econòmic , la desigualtat continua afectat la dona .

Per això , va animar als governs ia la societat en sentit general a treballar més per enfrontar aspectes com la pobresa , la desigualtat social i la violència envers dones i nenes .

"Hi ha molts desafiaments per enfrontar per protegir els drets de dones ", ha apuntat Mlambo - Ngcuka en el seu primer visita a Amèrica Llatina i el Carib des que va ser nomenada en el càrrec .

També va advocar per un major accés de les dones i les nenes a les tecnologies de la informació i la comunicació ( TIC ) .

" Necessitem que els governs facin que les TIC siguin part de la lluita contra la pobresa" , i accessibles per a tothom, va dir .

Després d’assenyalar que "les dones poden ser líders en indústria de tecnologies d’informació" , Mlambo - Ngcuka es va atrevir a predir que "la Bill Gates sortirà d’aquesta regió i serà una dona" .

La directora participa a Santo Domingo a la XII Conferència Regional sobre la dona , a la qual acudeixen altres representants d’ONU - Dones així com dels 52 estats membres de la Comissió Econòmica per a Amèrica Llatina i el Carib ( Cepal ) .

La cita , inaugurada avui i que conclou el divendres, se centrarà sobre la igualtat , l’empoderament de la dona i les desigualtats de gènere presents en l’economia digital .

L’objectiu és identificar les necessitats regionals de les dones per presentar als Estats membres ia organismes internacionals recomanacions de polítiques que impulsin l’autonomia i l’empoderament econòmic , polític i social a la regió .

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: