Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Comunicació : Breus

La dona com a centre d’estudi al Citilab

dimarts 8 de juliol de 2014

La dona com a centre d'estudi al Citilab

Cornellà de Llobregat acull la setena edició de la ’Universitat d’estiu de les Dones’ (UED), una iniciativa ja consolidada al municipi i que representa una clara aposta per les polítiques locals d’igualtat malgrat la complicada conjuntura econòmica.

Durant aquesta setmana, els assistents rebran una formació superior especialitzada en matèria de gènere, única a les universitats catalanes, que enguany s’estructura al voltant de quatre eixos: ’La dona en l’Antic Egipte’, que explica la posició de la dona tant en la vida pública com en la privada de la mà de figures com Hatshepsut, Nefertiti o Cleopatra; ’Dones enamorades del coneixement’, que explica experiències inspiradores creades des de la llibertat femenina; ’Dona i literatura, la dona davant dels reptes literaris’, on es mostraran noves eines per a ser lectors més crítics i s’analitzarà la figura de Virginia Wolf; i ’La dona a la iconografia mitològica’, que destaparà el significat d’algunes obres artístiques on les dones són les protagonistes, com Venus, Danae o Pandora.

La programació es completa amb una taula rodona amb dones periodistes corresponsals, moderada per Antoni Bassas i que inclourà la participació de Rosa Maria Calaf, Paola del Vecchio, Griselda Pastor i Isabel Galí, i amb un concert de l’orquestra de cambra d’Amics de la UNESCO Barcelona.

Organitzada pel CIRD i la UB

La ’Universitat d’estiu de les Dones’ està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cornellà, a través del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones (CIRD) i la Universitat de Barcelona, ​​dins de l’oferta formativa d’Els Juliols ’.

Com cada any, la cita té lloc al Citilab, un centre de coneixement i laboratori ciutadà de tecnologies on les dones podran ampliar els seus coneixements.

Cornellà ofereix durant tot l’any diferents recursos per conscienciar la població i donar poder a les dones. Entre d’altres: assessorament per divorcis i separacions, violència de gènere i dret laboral, cursos de cultura general, tallers d’inserció laboral o projecció de pel · lícules, a més de la promoció d’iniciatives als instituts per prevenir actituds masclistes

Veure en línia : El Periodico

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: