Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Drets : Breus

La dona es reivindica com a dinamitzadora del desenvolupament rural

dilluns 11 de juny de 2012

La dona es reivindica com a dinamitzadora del desenvolupament rural

Femur és sinònim de fortalesa. O el que és el mateix, la Federació Espanyola de la Dona Rural ve a significar per al desenvolupament dels pobles i el camp el que l’os homònim encara que amb l’accent canviat suposa per al cos humà. Una i altra són elements vertebradors i fonamentals per caminar, progressar i fer camí. La comparació és de la periodista Nieves Herrero, que al migdia ha exercit de mestra de cerimònies en la inauguració de la quinzena edició de la Fira Pronatura de la Dona Rural. Un any més l’avinguda Fernández Ladreda de Segòvia ha estat presa per les lones i els mostraris de les 140 expositores que exhibeixen i venen més de 1.950 productes naturals i artesanals. Fins al diumenge milers de transeünts visitaran, descobriran, xafardejar i compraran en aquests llocs que demostren el vigor i el treball de les dones rurals procedents de tot Espanya excepte de Ceuta i Melilla i de diversos països estrangers, particularment d’Iberoamèrica.

Estan repartides en 68 ’estands’ al llarg i ample d’uns 480 metres quadrats. És el territori envaït per l’afecte i la cura d’aquest col · lectiu a veure que apunten al calendari les albors de juny acudeixen a la ciutat de l’aqüeducte per conviure uns dies, intercanviar experiències, prendre contacte amb clients particulars i empreses i en definitiva trobar una sortida comercial a la seva producció. I és que la distribució d’aquests articles és més complexa quan s’és dona ia més es resideix en el medi rural. És un fet demostrable amb el qual vol acabar la federació que presideix Juana Borrego.

Des d’aquest matí ja estan a ple rendiment els llocs d’alimentació, bijuteria, joieria, marroquineria, decoració, tèxtil, objectes elaborats en vidre o fusta, espelmes, llums i tot un etern elenc d’articles d’artesania de qualitat amb autoria i segell femenins. Nieves Herrero ha estat l’encarregada d’encapçalar el protocol · lari acte del tall de la cinta al costat de representants de les administracions local, regional i estatal.

En aquesta comitiva hi havia la directora general d’Igualtat d’Oportunitats i de l’Institut de la Dona, Carmen Plaza. La segoviana ha assegurat que el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat conservarà el seu suport a les iniciatives de les dones rurals per la magnífica feina que duen a terme als seus tallers i per la fantàstica tasca que s’executen en favor del progrés de les àrees perifèriques . Aquests avenços passen, per exemple, a fixar població en unes àrees assotades per l’emigració de les noves generacions i l’envelliment urgent, com també ha reiterat la presidenta de fèmur.

Veure en línia : El Norte de Castilla

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: