Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

La Fundació Dones per Àfrica es bolca amb les nenes nigerianes segrestades

dijous 12 de juny de 2014

La Fundació Dones per Àfrica es bolca amb les nenes nigerianes segrestades

La Fundació Dones per Àfrica ha fet una "rotunda condemna" del segrest de més de 200 nenes al nord de Nigèria, comès el passat 14 d’abril, i ha demanat "acció" a la comunitat internacional, de manera que posi tots els recursos necessaris a disposició del Govern nigerià "per al seu immediat alliberament i per castigar seus segrestadors ".

Al començament de la gala s’han visionat quatre reportatges que reflecteixen alguns dels projectes més significatius de la fundació: "Ghana Wins!", "Stop Fístula", "Dones al volant" i "Dones de Mali per la Pau". Aquests programes implantats a Ghana, Sierra Leone, Libèria i Mali, són una mostra dels que l’associació promou en diversos països del continent, en àrees com l’educació, la salut, el coneixement, el desenvolupament econòmic i l’empoderament.

Com ha recordat la seva presidenta, la fundació porta una mica més de dos anys de treball "difícils, intensos i apassionats", sempre pensant en els objectius de la fundació, que són lluitar per la igualtat, la llibertat i el progrés.

L’organització, presidida per l’exvicepresidenta del Govern María Teresa Fernández de la Vega, ha advertit als grups terroristes com Boko Haram, així com als violadors i assassins de nenes a l’Índia, Pakistan o qualsevol altre país, que "les dones no permetran que es violin els seus drets ni tolerarem que accions com aquesta quedin impunes ".

També s’han sumat a la campanya # BringBackOurDaughters, que s’ha difós per les xarxes socials, en què mostren la seva solidaritat amb les joves segrestades, amb les seves famílies i amb tot el poble de Nigèria.

ÚLTIM ACTE DE LA REINA

En un acte presidit per la reina Sofia i al qual han acudit destacats empresaris, la fundació ha recordat que el lloc de les nenes i joves està a l’escola i que "cal garantir que sigui un lloc segur on aprendre i créixer en pau" . Per això, s’ha compromès a seguir contribuint a que totes les menors africanes accedeixin a l’educació i la completin "sense límits, discriminacions o amenaces".

Font: HufftingtonPost

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: