Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
E-Igualtat : Breus

La igualtat de la dona, l’assignatura pendent en el món empresarial

dimecres 7 de maig de 2014

La igualtat de la dona, l'assignatura pendent en el món empresarial

La igualtat encara no s’ha instal · lat al món empresarial . Si les dones han de treballar 84 dies més que els homes per guanyar el mateix salari tot i ser majoria en les universitats ia tenir un índex d’aprovats més alt , vol dir que alguna cosa no s’està fent bé . I així ho van expressar ahir diferents empresàries d’èxit durant la taula rodona Dona i Empresa organitzada per SUD amb la col · laboració de Amupema i Cajamar .

Durant la trobada celebrada a la sala d’actes de l’entitat financera , les ponents van parlar de conciliació , educació i treball en equip . La copropietària de Cellers Bentomiz , Clara Verheij ; la presidenta de Ielco , Ana López Caparrós ; la directora comercial de Womenalia , Beatriz García- Quismondo ; i la coordinadora de l’Institut Andalús de la Dona , Isabel Palop ; van analitzar la situació actual de la dona en el món de l’empresa i van assegurar que el masclisme encara té massa pes en la societat actual .

Les professionals van lamentar que el sexisme que es viu a les llars es trasllada de forma habitual als llocs de treball . En paraules de Macarena Regueira , presidenta de Amupema , les dones han tingut « de renunciar a molt per optar a llocs de direcció» . A l’inici de l’acte , va recordar que encara queda molt per fer , però que esdeveniments d’aquest tipus serveixen per avançar a poc a poc i seguir conscienciant la població.

(...)

Veure en línia : Diario Sur

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: