Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Drets : Breus

La Junta de Castella-la Manxa rescindeix l’acord amb Themis per defensar les dones maltractades

divendres 9 de desembre de 2011

La Junta de Castella-la Manxa rescindeix l'acord amb Themis per defensar les dones maltractades

El Govern de Castella-la Manxa va a rescindir l’acord amb l’Associació de Dones Juristes Themis per atendre a víctimes de maltractaments i persegueix un acord amb els Col · legis d’Advocats de Castella-la Manxa perquè realitzin aquesta tasca.

Així ho ha avançat avui, en una entrevista al programa "Al Quite" de Castella-la Manxa Televisió, el conseller de Presidència i Administracions Públiques, Jesús Labrador, que ha assegurat que l’objectiu és continuar amb la defensa jurídica d’aquestes dones " d’una manera més racional ".

Fins ara l’Associació Themis atenia la defensa jurídica de les dones víctimes de maltractaments "però vam buscar un conveni amb els Col·legis d’Advocats, que ho faran tan bé o millor de forma més racional", ha assegurat Labrador.

Aquest exemple de rescindir l’acord amb Themis ho ha indicat Pagès al fil de les mesures de "racionalització" de la despesa que s’ha imposat el Govern de Castella-la Manxa.

"És la línia que seguirem, no treure serveis sinó racionalitzar", ha apuntat.

En la mateixa entrevista, el conseller ha admès que el "esforç" que la Junta demana als funcionaris en el Pla de Garanties dels Serveis Socials Bàsics és "molt gran" i ha assegurat que compten amb la "gran responsabilitat" del sector i amb el seu factor de servei públic.

Respecte a les mobilitzacions anunciades per alguns sindicats, Labrador s’ha preguntat "què feien els representants sindicals amb anterioritat a aquesta situació" i ha subratllat que la situació actual és conseqüència de la "política de malbaratament" de l’expresident José María Barreda "a la qual tots prestar silenci de forma molt preocupant ", ha afegit.

Pagès ha insistit, com vénen fent altres membres del Govern regional, en la necessitat de revisar la legislació perquè "responguin" els polítics de la seva gestió.

"Hem de revisar les nostres lleis perquè una persona que porta a la ruïna a la seva comunitat autònoma ha de respondre davant les lleis", ha dit Labrador, que ha parlat d’aquest "dèficit" que la legislació té quant a exigir responsabilitat als polítics.

Labrador també ha deixat clar que "sense cap dubte" els hospitals d’Almansa, Villarrobledo, Tomelloso i Manzanares haurien tancat sense la privatització de la seva gestió, inclosa en el pla d’ajust de la Junta.

I ha insistit que no es va a introduir el copagament sanitari i que "no està en el pensament" del Govern regional apujar impostos.

Font: Cadena SER- radio Azul

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: