Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-08-2019
>
<
Agost'19
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Drets : Breus

La majoria de la UE rebutja les quotes de dones executives

dilluns 20 de febrer de 2012

La majoria de la UE rebutja les quotes de dones executives

La majoria dels països de la Unió Europea (UE) han rebutjat en el Consell de Ministres d’Ocupació l’establiment de quotes mínimes de participació de les dones en l’alta direcció de les empreses per corregir l’actual desigualtat. Només França, Itàlia i Bèlgica han donat suport obertament aquesta possibilitat, encara que tots els països han reconegut que l’escassa representació de les dones en les cúpules empresarials és un "problema" i que "cal fer alguna cosa".

La proposta de fixar quotes de presència femenina en l’alta direcció empresarial ha estat rebutjada per Regne Unit, Holanda, Suècia, Irlanda, Eslovàquia, la República Txeca, Hongria, Letònia, Xipre i Malta.

Espanya s’ha declarat a favor d’adoptar "mesures positives" per impulsar una major presència de dones en els llocs executius, però sense pronunciar-se a favor de les quotes, mentre que Alemanya i Dinamarca han indicat que encara no tenien una posició definida.

El 60% dels nous llicenciats, el 12% dels llocs

Les dones només representen el 12% dels llocs dels consells d’administració de les grans empreses europees (10% a Espanya), tot i que constitueixen el 60% dels nous llicenciats universitaris de la UE.

La comissària de Justícia, Viviane Reding, ha assegurat que les empreses amb presència de dones en la seva alta direcció obtenen resultats molt millors, basant-se en un informe de la consultora Ernst and Young. Reding ha afegit que no descarta proposar més endavant un sistema de quotes mínimes femenines, tot i el rebuig majoritari d’aquesta possibilitat durant el Consell de Ministres europeu.

Veure en línia : El Periódico

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: