Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Cunit [+]

Avui és: 17-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

PARAULES CLAU

Web local Cunit

La mediadora de Cunit assegura que l’imam va amenaçar-la a ella i els seus fills i diu que s’ha sentit ’perseguida’

divendres 9 de juliol de 2010

La mediadora de Cunit assegura que l'imam va amenaçar-la a ella i els seus fills i diu que s'ha sentit 'perseguida'

Ghailan ha explicat que va començar a tenir problemes amb els acusats quan va entrar a treballar a l’Ajuntament de Cunit perquè els imputats volien el seu lloc de treball ’per a una altra persona’. La mediadora ha assegurat sentir-se ’atemorida i perseguida’, que li deien ’que no era una bona musulmana’ i que va deixar de dur el mocador islàmic quan es va iniciar la recollida de signatures en contra seva.

Segons ha explicat la mediadora, que s’ha mostrat molt afectada en relatar la seva versió dels fets, en començar a treballar a l’Ajuntament de Cunit va participar en una reunió amb la tècnica d’immigració del consistori i el president de l’Associació Islàmica, Abderrahman El Osri –un dels acusats-, qui li va dir ’que a veure quant durava a l’Ajuntament’. ’M’ho va dir perquè jo havia demanat l’espai de la mesquita per fer cursos d’alfabetització per a les dones’, ha dit Ghailan.

A partir d’aquí, ha continuat, va començar a rebre missatges anònims on la insultaven dient-li ’que no era una bona musulmana i que no complia amb el que havia de complir’. Posteriorment, es va iniciar la recollida de firmes en contra de la mediadora, amb un document que assegurava que falsificava informes d’arrelament social i donava informació perquè els immigrants marroquins no rebessin ajudes estatals. ’La meva feina se centra en la mediació socioeducativa, jo no tramito cap tipus de permís ni res’, ha concretat.

Amb relació a la trobada al carrer de la mediadora i el seu marit amb l’imam, Mohamed Benbrahim, i la seva filla, Ghailan ha declarat que Benibrahim la va insultar i, juntament amb la seva filla, van començar a perseguir-los i intentar agafar-los. ’Ens vam refugiar en un bar i la filla de l’imam va agafar el meu marit pel coll. L’imam ens deia que acabaria amb nosaltres i que no veuríem créixer els nostres fills. Estava atemorida’, ha assegurat la mediadora, qui ha negat que escopís ni insultés l’imam, com aquest ha declarat.Dies després, els acusats ’van començar a passar-se per la meva zona de treball’, on ’no havien de tramitar res’. ’Jo els evitava, em sentia intimidada’, ha manifestat Ghailan. A més, la mediadora ha explicat que es va assabentar que els Benibrahim i El Osri havien trucat al Consell Comarcal del Baix Penedès per ’preguntar què havien de fer per fer-me fora de la feina’, de la mateixa manera que es van posar en contacte amb el responsable d’Afers Religiosos de la Generalitat ’per queixar-se de mi’.
La mediadora ha declarat que s’ha sentit ’assetjada i perseguida’, que els acusats l’han deixat ’com una qualsevol’ davant dels veïns de Cunit, i ha assenyalat que la causa d’aquestes actuacions és el fet que ’volien el meu lloc de treball per a una altra persona, tal com em va dir l’alcaldessa’.

Segons Ghailan, després de posar la denúncia contra els acusats ha rebut diverses trucades anònimes on li deien ’que em cremarien la casa’ i ’amenaçaven’ els seus fills. A més, ha denunciat que ’em deien que els meus fills són infidels, que no estan ben educats, i El Osri va dir al meu home que per què no es buscava una altra dona’. La mediadora, que actualment continua en el seu lloc de treball però no viu al poble de Cunit ni hi va sola per ’por’, ha estat dues vegades de baixa a la feina per depressió, amb tractament psicològic.

El judici contra els acusats de coaccionar Ghailan continua aquest dijous a la tarda amb les declaracions d’altres testimonis, entre ells el de l’alcaldessa de Cunit, Judith Alberich.

Veure en línia : Diari de Tarragona

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: