Webs Locals

Agenda de Rubí [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Rubí

La Mestre Martí Tauler torna a ser ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català

dimarts 9 de setembre de 2014

La Mestre Martí Tauler torna a ser ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català

La Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler repeteix enguany com a ambaixadora de la Setmana del Llibre en Català. La iniciativa se celebrarà entre el 5 i el 14 de setembre i dóna l’oportunitat de recuperar antics fons editorials i descobrir noves editorials i llibreries. Els rubinencs i rubinenques també poden participar al Joc dels llibres recomanats fins el 14 de setembre per optar a guanyar una ruta literària. ​

La Setmana del Llibre en Català està organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELLC) i vol reconèixer la tasca de les editorials que editen en català, de les llibreries actives i de les revistes, donant visibilitat al llibre i a les publicacions periòdiques en aquesta llengua. Al mateix temps, ofereix un extens programa d’activitats amb tertúlies, lectures en veu alta, espectacles i cites amb entitats, entre d’altres. A més, durant 10 dies l’esplanada de la Catedral de Barcelona es converteix en la Ciutat de la Lectura. Així, hi haurà casetes de fusta dels expositors: segells editorials, llibreries, distribuïdores i institucions.

La proposta compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l’accés a la cultura. Com a ambaixadora de la 32a edició de la Setmana del Llibre en Català, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler ha de donar a conèixer aquesta iniciativa als rubinencs i contribuir a fomentar la descoberta i lectura de llibres en català mitjançant els títols seleccionats per al Joc dels llibres recomanats. Els títols triats per la biblioteca poden ser traduccions en català i de qualsevol gènere, tant d’adults com infantils.

Així, fins el 14 de setembre, els usuaris de l’equipament poden participar en aquesta activitat, que consisteix en localitzar els tres llibres que porten el cercle del joc. Després, han d’enviar aquesta informació i les seves dades persones (nom i cognoms, edat, nom de la biblioteca i població), al correu electrònic de La Setmana: secretaria@lasetmana.cat. Entre tots els correus rebuts es farà un sorteig de rutes literàries i també s’obsequiarà amb un lot de llibres a la biblioteca des d’on ha participat la persona guanyadora, així com també a la biblioteca on ha participat un major nombre de lectors.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: